Ніжна і соковита куряча печінка тушкована в мультиварці з підпеньками в сметані.
Потрібно:
- Печінка куряча 300 г
- Підпеньки(гриби відварені) 300 г
- Цибуля 1-2 шт.
- Борошно для паніровки печінки 1/2 скл.
- Сметана 200 г
- Сіль,перець за смаком
- Олія 3-4 ст. л.
- Вода 1 скл.
В каструлю мультиварки влити олію,додати підпеньки та цибулю, смажити до готовності. Печінку помити,просушити,порізати та запанірувати в борошні змішаному з сіллю та перцем. Я використовую торбинку для паніровки.
Відсунути гриби з цибулею в сторону,влити ще 1-2 ст.л. олії та обсмажити печінку з обох боків до скоринки.
Все потрібно робити на програмі "смаження" з відкритою кришкою.
Перемішати печінку з грибами і цибулею, досолити і доперчити, якщо потрібно,закрити кришку і смажити ще 5-7 хвилин.
Влити до каструлі мультиварки з печінкою і підпеньками сметану і воду.
Сметану можна замінити на вершки.
Тушкувати курячу печінку з грибами в сметані до загустіння сметанного соусу.
Подавати курячу печінку тушковану з підпеньками в сметанному соусі гарячою.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиСмачно, дуже смачно! Представляю, какой аромат, когда готовится! Иннуш, а что это за грибы такие? Это не опеньки?
Опята!
Правильно і "опеньки" і "підпеньки" гугл переводит))) ,у нас говорят підпеньки
Однаково смачно
Очень вкусное и нежное блюдо! Мы такое с шампиньонами частенько готовим!