...смачний соус до реберець, крилець,стейків,риби,картоплі фрі та взагалі...
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
...смачний соус до реберець, крилець,стейків,риби,картоплі фрі та взагалі...
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Потрібно: часник- 1 головка цибуля(червона) 1 шт. томатна паста - 2ст.л. гірчиця в зернах - 2ст.л. соєвий соус - 3 ст.л. винного оцту -2ст.л. або 1 ст.л. домашнього оцту мед -2 ст.л. паприка,чорний та червоний перець |
Цибулю та часник мілко нарізати. |
В сковороді вок на 2-3 ст.л.олії обсмажити цибулю з часником до прозорості. Я кидаю часник та цибулю на холодну сковорідку з олією(соняшниковою чи оливковою), тоді меньша ймовірність,що цибуля чи часник згорить. |
Змішати в мисці томатну пасту та гірчицю |
Додати мед,соєвий соус,оцет,перці та паприку |
Соус добре вимішати. |
Додати суміш в сковороду з цибулею та часником, пермішати та варити на повільному вогні 3-5 хвилин до загустіння. |
Остудити та подавати соус-барбекю до улюблених страв гриль та не тільки. Також такий соус можна подавати гарячим. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиотличній соус!
один из моих любимых
Инна,соус замечательный!
у меня едят его ложками
Спасибо!
Утащила! Без соусов не могу
и я не могу! Постоянно в холодильнике куча всяких разных домашних соусов