Смачна страва із доступних продуктів. Смачно та корисно.
Ингредиенты
- баклажани 2 шт
- помідори 2 шт
- сир твердий 100-150 г
- зубці часнику 4 шт
Баклажани помити та нарізати кружельцями 5-6мм. Посипати сіллю та залишити на 30 хвилин.
Помідори теж помити та нарізати кружечками.
Форму викласти папером . Баклажани промити. Витерти їх і викласти на деко.Змастити часником.
Зверху викласти помідори та
Запікати у духовці при 180С- 25 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиВот раньше стоишь у плиты и подливаешь масло на сковороду
))


А сейчас, просто сказка, разложил на противень и запек и масло минимум
Как я не додумалась до такой истины раньше
Спасибо за рецепт
Баклажани за рахунок запікання не жирні виходять, в мене батько і чоловік не люблять баклажанів, а такі смакують залюбки, і саме головне, що корисніші вони виходять ніж смажені