Болгарський перець в клярі зі спеціями

Автор: richinna 20 Августа 2015
Болгарський перець в клярі зі спеціями
Смачні,хрусткі та цікаві на смак кільця перцю в клярі без яйця.
Добре смакують як закуска... і до пива...

На 2-3 шт. середнього болгарського перцю;

  • Борошно 3/4 скл.
  • Куркума 1 ч.л.
  • Французькі трави 1 ч.л.
  • Базилік 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений 0,5 ч.л.
  • СІль(в мене розова гімалайська) 1 ч.л.
  • Розпушувач 1 ч.л.
  • вода,олія
Перець почистит та порізати на кільця завтовшки 0,5 см. 
Змішати борошно з спеціями в глибокій мисці.
Влити воду та виделкою чи вінчиком замісити тісто для кляру.
Дати постояти 5 хвилин і знову збити.
Тісто не має бути дуже рідким чи густим.
Воно має добре лягати на кільця перцю і не стікати.
Смажити кільця болгарського перцю в клярі на олії в сковороді з обох сторін до рум'яності або в фритюрниці.
Перець має бути в середині напівготовим, а  зверху з хрусткою скоринкою завдяки розпушувачу.

Викласти на бумажні рушники,щоб забрати зайвий жир.
Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 20 Августа 2015
# 0

класс!

richinna 20 Августа 2015
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014