Смачні,хрусткі та цікаві на смак кільця перцю в клярі без яйця.
Добре смакують як закуска... і до пива...
На 2-3 шт. середнього болгарського перцю;
- Борошно 3/4 скл.
- Куркума 1 ч.л.
- Французькі трави 1 ч.л.
- Базилік 1 ч.л.
- Перець чорний мелений 0,5 ч.л.
- СІль(в мене розова гімалайська) 1 ч.л.
- Розпушувач 1 ч.л.
- вода,олія
Перець почистит та порізати на кільця завтовшки 0,5 см.
Змішати борошно з спеціями в глибокій мисці.
Влити воду та виделкою чи вінчиком замісити тісто для кляру.
Дати постояти 5 хвилин і знову збити.
Тісто не має бути дуже рідким чи густим.
Воно має добре лягати на кільця перцю і не стікати.
Смажити кільця болгарського перцю в клярі на олії в сковороді з обох сторін до рум'яності або в фритюрниці.
Перець має бути в середині напівготовим, а зверху з хрусткою скоринкою завдяки розпушувачу.
Викласти на бумажні рушники,щоб забрати зайвий жир.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямикласс!