Зазвичай цибулеві кільця смажать у фритюрі, але такий спосіб цибулевих колечок мені подобається більше завдяки малій кількості жиру,простоти в приготуванні та хрусткої скоринки.
А до пива?)))
Переводчик Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Комментарии
следить за комментариямиПод пивко точно в самый раз! Маникюр как раз под стать погоде!
Який манікюр, Інна, так і цибуля смачіша!
))))))))))))
Зазвичай цибулеві кільця вдома не жарять.... цю закуску готують в кафе, пабах, де подають пиво..... Звичайно такі кільця краще робити в духовці, але на жаль.... ми не маємо на це часу.... це експрес закуска, яку люди не привикли чекати)) Дякую, Інночко.... Завжди радують блюда, які пов*язані з пивом....
це як раз домашній вариант, якщо дома п'ють пиво
Верніше, чоловіки п'ють пиво- а жінки їм кільця з пилу-жару
Твої жінці пощастить більше,ти їй будеш подавати
а вона значить пити?.... дякую, розсмішила)))
я бы похрумтела
Апетитні штуки вийшли. Шкода. що миттєво скінчились !
До вчерашнего дня я обжаривала кольца лука на сковороде. Сегодня попробовала в духовке. Намного лучше, не так жирно. Спасибо!!!
Очень рада, что такой способ Вам понравился больше!