Канапки

Автор: Tanyouha 16 Апреля 2010
Канапки

Нам потрібно:

- батон

- варена ковбаса

- яйце

- твердий сир

- майонез

- часник

Батон нарізаєм (а можна купити і зразу порізаний)

Майонез змішуємо з потертим часником

І кожний кусочок батона намщуєм майонезом

Потім з однієї сторони посипаємо потурту

на великій терці ковбасу

а з другої сторони посипаємо потерте

на дрібній терці варене яйце

А зверху можна посипа потиртим твердим сиром

чи ще краще зеленою цибулькою.

СМАЧНОГО!!!

68

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ольга FSN 17 Апреля 2010
# +1
вареная колбаса на терку — это круто!!!
iron_berry 19 Апреля 2010
# +1
от названия прям Польшей запахло
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014