Замість перепелиних яєць, можна використовувати звичайні курячі яйця, але маринувати їх потрібно довше. Також можна регулювати прянощі, відповідно до Ваших вподобань.
Ингредиенты
- яйця перепелині 10 шт.
- часник (зубці) 3 шт.
- оцет винний білий 100 мл.
- перець чілі 1 шт.
- лист лавровий 1 шт.
- петрушка
- суміш перців
Відварити та очистити від шкарлупок яйця.
В баночку нарізати часник.
В сотейник налити 100 мл води , додати оцет, лавровий листок і подрібнений часник чилі та закипятити. Гарячим, але не кипятком залити яйця і закрити кришкою банку. Поставити в холодильник, можна зберігати біля тижня в холодильнику. Готові вони вже через 24 години.
Перед подачею на стіл обваляти яйця в подрібненій петрушці та суміші перців.
Яйця виходять досить гострі, так що регулюйте за смаком перець-чилі та оцет.
Комментарии
следить за комментариямиДуже цікаво! А що з ними робити? Додавати у салати?
Я такі перший раз спробувала зробити. Їх можна вживати як окрему страву,вони виходять досить гострі і з кислинкою, як для мене то вони на любителя і можна додавати до салатів,так мені більше сподобалося
Никогда такие не пробовала, но рецепт интересный!
Я також спробувала перший раз не часто, але буду повторювати, бо цей рецепт на любителя