
Начинка для смажених пиріжків, яка в перші секунди вводить в оману )))
Начинка з кисломолочного сиру в поєднанні з ріпчастою цибулею, в гарячих пиріжках в перші секунди нагадує на смак та запах "чебурек з м'ясом", а потім аж стає зрозуміло, розкушавши і роздивившись, з чого начинка в пиріжках)))
Смачна,цікава і з незвичним смаком начинка для смажених пиріжків.
Також можете спробувати начинку, яка нагадує грибну.
Начинка з кисломолочного сиру в поєднанні з ріпчастою цибулею, в гарячих пиріжках в перші секунди нагадує на смак та запах "чебурек з м'ясом", а потім аж стає зрозуміло, розкушавши і роздивившись, з чого начинка в пиріжках)))
Смачна,цікава і з незвичним смаком начинка для смажених пиріжків.
Також можете спробувати начинку, яка нагадує грибну.
Комментарии
следить за комментариямиГарні пиріжки-чебуреки, цікава начинка, треба спробувати, останім часом рідко смажу, все варю парю чи печу)))) люблю тарти із солоним сиром з додаванням овочів, тому ідея з начинкою дуже сподобалась)
На здоров"я!
Я ці пиріжки два дня підряд смажила, пока сир не закінчився, моїм дуже сподобались!!!!
дуже цікава начинка! Це ти зелену цибулю замінила, чи як виникла ідея?
Як зазвичай))) Поступив заказ на пиріжки, а гратися з начинкою не було часу і з того що було,самою швидкою вийшла начинка з сиру і цибулі... хоча в мене ще був зелений кріп,алеж це вже не цікаво
мені було цікаво, що саме вийде з мінімума простих продуктів,ну і щоб нові вкусові смаки...,
як завжди, експеремент вдався
рискованная


я уже не в том возврасте,чтоб чего-то бояться

ще щодо начинки в сирому вигляді, на смак вона не зовсім їстівна, в мене цибуля "скажена" то їсти це не можливо,так злегка розкушати на сіль,цукор,перець... Але коли цибуля з сиром пройде теплову обробку, тоді зовсім інша справа!
напевно потрібно в рецепті дописати,бо я коли спробувала мені захотілось викинути
у меня тоже была такая мысль, что если лук термоядерный попался,

и что если твой экспиремент не удался?
просто мысли читаешь!