Такий тортик прикрасить святковий стіл, а також його можна брати із собою на пікнік. Можна його зробити і в порційних формах.
Ингредиенты
- печінка 500 г.
- цибуля ріпчаста 1 шт
- яйця 3 шт
- сіль, мелений чорний перець
- манна крупа 5-6 ст.л.
- сода харчова 1/4 ч.л.
- коржі вафельні
- морква 1 шт
- зелень
- сир твердий
- майонез
Печінку разом з цибулею перекрутити через мясорубку. Додати яйця,сіль, перець, манку і соду. Перемішати до однорідного стану.
В змазану форму викласти один вафельний корж, зверху трошки печінкової начинки.
Розрівняти та посипати натертою морквою.
Повторити так декілька разів — в мене вийшло три шари, зверху має бути корж вафельний, який змазати майонезом.
Форму щільно закрити фольгою
та поставити у розігріту духовку при 180С на 1 годину.
Коли тортик охолоне прикрасити сиром та зеленню. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиинтересно! такой вариант печеночного торта, я вижу впервые
Благодарю за открытие
Рекомендую. Дуже смачно виходить
Винахідливо)))
Дякую
очень оригинально!
ДякуюЦе ще і дуже смачно