Сало в рукаві на пару

Автор: richinna 11 Декабря 2015
Сало в рукаві на пару
М'яке та запашне сало просочене спеціями, варене на пару в рукаві для запікання, просто  тане в роті... 
Також можете спробувати з вариантів вареного сала: Сало 3-х хвилинне, Підчеревина в пакеті, Рулет з сала.

Потрібно:

  • Сало, підчеревина,баки 1 кг
  • Спеції для сала 2-3 ст. л.
  • Сіль 2-3 ст. л.
  • Часник 3-5 зубчиків
Сало помити, вичистити шкірку до білого кольору, просушити паперовим рушником та натерти спеціями чи приправою для сала за смаком.
Також добре натерти сало сіллю, можна морською.
Скласти натерте сало в рукав для запікання, зав'язати кінці. 
Я кусок відрізала,бо в мене не вміщалося в каструлю пароварки сало по довжині. 
Варити сало на пару або в пароварці 60 хвилин.
Дістати сало з пароварки, дати йому остигнути в рукаві, та теплим натерти його часником(за бажанням). 
Загорнути варене сало в пергамент чи фольгу, покласти на одну добу в холодильник чи морозильну камеру.
Смакувати варене сало на пару зі спеціями охолодженим. 







Смачного!

60

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014