Смажені пиріжки з кабачковою начинкою

Автор: richinna 21 Сентября 2015
Смажені пиріжки з кабачковою начинкою
Кабачки,взагалі, універсальний і нейтральний овоч з якого можна приготувати багато різних страв,і солодких, і солоних... а також зробити начинку для пиріжків.

Потрібно:

  • Кабачок або цукіні 1 кг
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Кріп 2 ст. л.
  • Часник 2-3 зубч.
  • Сіль,перець за смаком
  • Яйці курячі(варені) за бажанням
Кабачки потерти на тертушці з великими вічками або нарізати кубиком.
Проварити кабачки в підсоленій воді 4-5 хвилин.
На сковороду влити 1 ст.л. олії і додати цибулю порізану кубиком.
Додати потерту моркву.
Кабачки відкинути на сито і віджати.
Цибулю з морквою припустити на олії.
Додати відварені кабачки.
Тушкувати 2-3 хвилини помішуючи.
 Додати кріп.
Часник подрібнити ножем або вичавити через прес.
В кінці до тушкованих овочів додати часник.,перемішати та вимкнути вогонь.
Остудити начинку для пиріжків з кабачків.

За бажанням можна додати порізані варені яйця, якщо пиріжки не мають бути пісними.
Замісити їдеальне швидке і пісне тісто для пиріжків. Хто ще не смажив пиріжки на такому дріжджовому тісті - РЕКОМЕНДУЮ!
Кабачки вимішати з вареними яйцями.
Зліпити пиріжки і приплюснути їх.
Смажити пиріжки з кабачковою начинкою на повільному вогні з обох боків.
Я смажу пиріжки на дуже повільному вогні і з малою кількістю олії, вони більше печуться ніж смажаться)))
Пухкеньке і мякеньке тісто в пиріжках з кабачками і вареними яйцями фотографія не може передати. 
Як на мене, в пиріжках головне тісто, а начинка може бути люба за вашим смаком. Пиріжки з кабачковою начинкою теж смачні і цікаві, особливо коли крім кабачків більше нічого немає))))))




Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 21 Сентября 2015
# 0

Хто б мені насмажив  Я вот смотрю, начинка у тебя такая же, как у меня с капустой. И в борще ты капусту кабачком заменяла. Иннуш, а по вкусу она похожа на капустную? У нас что-то кабачки уже на исходе, может найду малюпусенький... 

richinna 21 Сентября 2015
# 0

Я капусту с яйцами в блиины заворачиваю http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/kapustka-v-blinah-ili-nalistniki-s-kapustoj-i-yajcom-2199.html#.VgAg1VYyWWw
С кабачком похожая, но только кабачок не имеет такого выраженого запаха,вкусно и сочно,короче

Emerald 2 Октября 2015
# 0

сделала как по рецепту. только добавила шампиньонов. очень понравилось. хороший рецептик

richinna 2 Октября 2015
# 0

Рада,что понравились! Спасибо и на здоровье!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014