Хрумкі корзинки з ніжним гарбузовим кремом з лимонною ноткою
Борошно змішати з
розпушувачем, сіллю та цукром. Змішати борошняну суміш з вершковим маслом.
Додати яйце і сметану та замісити тісто. Зробити кульку з тіста і загорнути в
харчову плівку. Залишити в холодильнику на 1 год.
Гарбузове пюре, викласти в сотейник,
До пюре додати крохмаль, яйце, цукор, лимонний сік, ваніль. Поставити на маленький вогонь і варити постійно помішуючи поки маса не загусне, все охолодити.
Викласти крем в корзинки. прикрасити за бажанням .
Смачного.
Комментарии
следить за комментариямиСмакота! І дякую,що нагадала за гарбузовий крем
Дякую, це смачно!
Вкусные и аппетитные корзиночки!
Спасибо
Які спокусливі тістечка! І дуже гарне фото!
Велике дякую! Дуже приємно.
Чудові корзинки , цікавий крем Наталя, треба спробувати приготувати(тим більше що я великий шанувальник заварного крему))).
Дякую, Катя. і я його люблю!