Оладки з яблуками

Автор: Oksana_sadova 11 Сентября 2016
Оладки з  яблуками
Є дуже багато варіантів оладок з яблуками, тут мене зацікавила ідея додавання яблук, бо я переважно перед тим їх  натирала або нарізала дрібними кубиками.Вийшло досить смачно і тепер більш відчутно яблука в оладках. Спробуйте!

Ингредиенты

  • яблука
  • кефір 500 мл
  • яйця 2 шт
  • цукор 3 ст. л.
  • борошно 200 мл
  • щіпотка солі
  • розпушувач тіста 1 ч.л.
  • олія
Перш ніж смажити оладки, потрібно підготувати яблука. Ми їх не будемо додавати в тісто, як це часто роблять. Отже, яблука потрібно вимити, за бажанням почистити та  нарізати тоненькими пластинами.
Тісто готується дуже швидко. Кефір потрібно злегка збити з яйцями і цукром, додати щіпку солі.
Борошно змішати з розпушувачем і поступово додаємо до кефірної маси.
Нам потрібно добитися такої консистенції,щоб тісто було схоже на густу сметану  і звичайно добре перемішати, щоб не було  грудочок.
Тепер ставимо сковорідку  на вогонь, розігріваємо її, наливаємо трошки олії. Викладаємо ложкою тісто, формуючи оладки, і  на кожен кладемо дві-три частинки  яблук
( можна злегка їх якби вдавити ложкою).Зверху можна дати ще трошки тіста або залишити так. Вони добре перевертаються, яблука залишаються у тісті.
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 11 Сентября 2016
# 0

Oksana_sadova 12 Сентября 2016
# 0

konfairy 12 Сентября 2016
# 0

Такі оладки мама робила нам у дитинстві. Я взагалі лише торік їх пекти навчилася, ще й рецептом поділилася на радощях. А мама яблука саме так тоненько нарізала і на оладки розкладувала. Майже тістечка виходили

Oksana_sadova 12 Сентября 2016
# 0

В мене ці оладки теж асоціюються з дитинствомТочно як тістечка виходять 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014