У сир кладемо цукор, ваніль, сіль і яйця. Перемішуємо. Потім додаємо молоко і манну крупу. Добре перемішуємо.Тісто ділимо приблизно на дві частини. В одну додаємо какао. Форму для запікання змащуємо маслом і починаємо викладати по черзі то біле тісто, то коричневе.
І так, поки не закінчиться тісто. Приготувати цю запіканку можна двома способами. Поставити в духовку хвилин на 35-40 при температурі 170-175 градусів. Я ж запікала в мікрохвильовій печі. Для цього ставимо форму з тістом в піч. Включаємо максимальну потужність (у мене 750) і встановлюємо таймер на 10 хвилин.
Через 10 хвилин запіканка готова. Нехай постоїть в мікрохвильовці ще 2 хвилини. Дістаємо з форми, охолоджуємо і розрізаємо на порції. Можна її перевернути і посипати шоколадом, але це на ваш смак.
Комментарии
следить за комментариями