800 гр сметани магазиної
2 - 3 пачки желе різних кольорів
300 гр цукру
1 пачка ванільного цукру
1 пачка желатину
200 гр желатину
800 гр сметани магазиної
2 - 3 пачки желе різних кольорів
300 гр цукру
1 пачка ванільного цукру
1 пачка желатину
200 гр желатину
1) Напередодні приготуй желе і поклади холодильник, щоб добре застигло.
2) У холодне молоко всип желатин і відклади на 15 хв.
3) Поріж желе кубиками і перемішай ложкою
4) У глибоку миску влий сметану всип цукру і ваніль. Добре збий міксером, щоб цукор розчинився
5) Тепер треба розтопити желатин. Постав молоко з желатином на легесенькій вогонь і весь час помішуй, аж доки не розчиняться всі крупинки
6) Збиваючи сметану міксером, тоненькою цівочкою розчинений у молоці желатин.
7) Всип у миску порізане на кубики желе і обережно перемішай ложкою. І перемістити масу в миску в якій має застигати вирівняй краї і поклади в холодильник щоб застигало.
8) Щоб викласти сметанник, потрібно миску з ним на деякий час занурити у гарячу воду, слід вважати щоб вода не потрапила у сметанник. Тоді накрий миску більшою тарілкою і міцно тримаючи, швидко переверни.
Прикрасити тортик можеш свіжими фруктами, потертим шоколадом або дрібним печивом. До речі без прикрас він також дуже смакує!
Комментарии
следить за комментариямиМоя коллега частенько на работе балует нас таким десертом! Невероятно вкусно!!!
Так что всем советую — не пожалеете!
спасибки