Сушка: Диня

Автор: richinna 11 Сентября 2016
Сушка: Диня
Якщо Вам попалася не дуже солодка диня, можна її висушити і тоді,вона стане солодшою та ароматнішою, і буде взимку нагадувати Вам про літні аромати та жарке сонце)))

Потрібно:

  • Диня 1 шт.
Диню розрізати та видалити насіння. 
Розрізати на частки та зняти шкірку. 
Порізати м'якоть дині на кусочки. 
Розкласти порізану диню на піддони сушарки
та сушити диню при 70 градусах біля 5-6 годин. 
Диня має бути сухою і гнучкою, не персушуйте інакше диня буде кришитися.
Зберігати в сухому прохолодному місці в герметичній упаковці. 








Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 11 Сентября 2016
# 0

Я вот помню вяленые дыни! Это — бомба!  А сейчас сушеные! Удивительно, как такая сочная дыня высыхает в листочек  Ароматные, наверно

richinna 11 Сентября 2016
# 0

Очень ароматные! чтоб были вяленые надо резать потолще и сушить меньше,но тогда хранить сложнее... я сушу,чтоб в кладовке хранить

Ксюша 11 Сентября 2016
# 0

Наче чіпси , але корисні !
Дуже хочу спробувати

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014