Рецепт розраховано для форми 20-22 см. Яблука для бісквіта краще брати кисло-солодких сортів,якщо сорт солодкий, то просто додайте лимонний сік.
Ингредиенты
- яйця 4 шт.
- борошно 150 г.
- цукор 100 г.
- мед 3 ст. л.
- терті яблука 180 г.
- ванілін 1 г.
- розпушувач тіста 10 г.
- сіль 1 щіпотка
- горіхи грецькі 170 г.
Грецькі горіхи злегка обсмажити, а потім подрібнити в блендері, щоб вийшли дрібні шматочки.
Я блука почистити та натерти га грубій терці.
Яйця розділити на білки і жовтки.
Жовтки розтерти з половиною цукру.
Додати до жовтків терті яблука і мед. Гарненько розмішати.
Всипати мелені горіхи, розмішати.
Додати просіяне борошно разом з розпушувачем і ваніліном.
Все перемішати до отримання густого тіста.
Додати збиті з цукром білки і акуратно в кілька прийомів вмішати їх в тісто.
Тісто викласти в форму, яку перед тим застелити пергаментом.
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 30-45 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиу мене сьогодня теж випічка з горіхами
Это полноценный яблочно-ореховый пирог получился! Спасибо за вкусную идею, Оксаночка!
Яна,дякую