Запашні бананові млинчики

Автор: Galyna 19 Августа 2009
Запашні бананові млинчики

Ніжні, запашні і солодкі млинчики без цукру готуються протягом десяти хвилин.

Знадобляться:

3 банани
3 яйці
3 столові ложки борошна

Кількість бананів, звісно, можна збільшувати. Принцип такий: на кожен банан — 1 яйце і 1 ложка борошна.
1. Банани розім"яти.

 Можна використовувати виделку або блендер. Я не перетворювала їх на однорідне пюре, а лишала шматочки — справа смаку.

 

2. Додати в бананове пюре жовтки яєць і борошно

 

3. Все перемішати. Тісто готове!
4. Смажимо млинчики.

Використовую кукурудзяну або оливкову олію. Починати смажити потрібно негайно, якщо тісто постоїть — буде не так смачно.
Готово — смачного!

 

240

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 20 Августа 2009
# 0
як гарно, ще й без цукру!
Galyna 20 Августа 2009
# 0
вони-то без цукру, але я дуже люблю поливати вже готовi млинцi медом
OksanaKlochko 20 Августа 2009
# 0
A їсти теж негайно
Galyna 20 Августа 2009
# 0
ще бiльш негайно, нiж смажити
nikitosk 22 Августа 2009
# -2
Уважаемая Галына, спасибо за отличный рецепт. Я конечно понимаю, что сайт .ua, но ведь все здесь публикуют свои рецепты на русском языке, чтоб все было понятно... А вы наверное его не знаете
Galyna 25 Августа 2009
# +6
Як ви справедливо зауважили, сайт дiйсно украiнський, тому дискусiю вважаю недоречною. А допомогти Вам з мовною проблемою можу (якщо ця проблема полягаe тiльки в нерозумiннi самоi мови ) — Google translate чудово i швидко перекладе для Вас будь-яку сторiнку: http://translate.google.com Удачi!
Саша 26 Августа 2009
# +1
nikitosk, спрашивай что не понятно — поможем
Toll 26 Декабря 2009
# 0
Для nikitosk. Все-таки понять можно,ну крайний случай по фотографии,что уж вообще........
Neka 22 Августа 2009
# 0
Дуже, дуже смачно Дякую за рецепт А для тех кому не понятен текст есть фото
Galyna 25 Августа 2009
# 0
Дякую за вiдгук! Це перша моя публiкацiя на сайтi — приемно знати, що комусь знадобився i сподобався рецепт
Наталия12345 23 Августа 2009
# 0
Я только что сделала такие блинчики. Прикольненько
Galyna 25 Августа 2009
# 0
Дякую
tomywka 12 Сентября 2009
# 0
супер! легко і швидко) я, мабуть, додам таки ванільного цукру)
Galyna 20 Сентября 2009
# 0
чудове доповнення! я теж мало який десерт лишаю без ванiльного цукру
Надюшище 16 Сентября 2009
# 0
Важаю, що не потрібно так реагувати на те, що людина виклала рецепт іншою мовою. Це її право. А рецепт дуже гарний!
Juli 21 Октября 2009
# 0
Не знаю что не так, но на вкус это было ужасно.. Простите уважаемый автор. Делала все как вы написали, смешала бананы с желтком, добавила правильное соотношение муки, выпекала на раскаленной сковороде. На вид да, мягкие,красивые.. но на вкус ,ужас..
Galyna 21 Октября 2009
# 0
По-перше дякую за вiдгук, навiть негативний Рецепт дуже простий — не думаю, що Ви могли зробити щось не так. Можливо, справа у нелюбовi до смаку смажених бананiв? Я наприклад терпiти не можу печенi i в"яленi. Десь вичитала пораду спробувати замiнити яблука на банани при випiканнi бiсквiту. Замiнила. Потiм виколупувала iх Менi приходить на думку тiльки один спосiб зiпсувати цi млинцi — переборщити з борошном. Всетаки "ложка борошна" — поняття досить розтягнуте — може бути з гiркою i без. Та i банани можуть попастися маленькi... В мене тут критерiй такий, що тiсто правильноi консистенцii, якщо млинцi нелегко перевернути — вони все намагаються "розвалитись" при перекиданнi
Седых Анна 8 Ноября 2009
# 0
это рецепт мне подруга посоветовала с другого сайта. Но я всё-таки добавила сахар и немного ванильного. Родителям не понравилось, а муж уплетал с удовольствием.
Galyna 11 Ноября 2009
# 0
Менi рецепт теж дiстався вiд подруги, але вона його знайшла в журналi. Журнал, доречi був з рецептами для дiток. Думаю саме тому вони не пропонували додавати цукор...
# -2
Ни чего не поняла, хорошо что хоть картинки есть!.. Отличный рецепт!!
Иришечка 26 Декабря 2009
# +1
А я люблю бананы в любом их проявлении.Ваше блюдо еще не готовила,но обязательно сделаю.Совершенно уверена что это вкусно,ну а кому не понравилось-это дело вкуса!!!
Марфа 15 Апреля 2010
# 0
Ну это ж на любителя рецепт....а я  — любитель!!!...спасибо автору большое-пребольшое!!!!
shurik 5 Мая 2010
# 0
А с белками что делать???
Jazza 27 Октября 2012
# 0

А я тоже хочу задать этот вопрос. Хотя, ответ, наверное, знаю.

Ira_Kn 10 Марта 2011
# 0
а я... а я... а я добавила корицу главное получилось быстро и вкусно
Liliana 5 Марта 2014
# 0

Дуже смачно, і головне скоро. Я добавила ванільну пудру... Дякую

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014