Ингредиенты
- варення 3 ст. л.
- вода 0.75 л.
- цукор 2 ст. л.
- крохмаль 2 ст. л.
- сік лимона за бажанням
Перемішати варення( в мене чорничне) і 0.5л води.
Процідити через сито в посудину. Поставити на вогонь і довести до кипіння.
Крохмаль розвести в 0.25 л води.
Коли закипить вода влити помаленько крохмаль, помішуючи.
За смаком додати цукор, сік лимона. Варити до загустіння, постійно помішуючи.
Комментарии
следить за комментариямиЦікаво
! Це мені нагадує конкурс на майстер-шеф, де вони спочатку роблять одне блюдо, а з нього інше 
Знайшла недавно цей рецепт в неті , дуже зацікавив бо люблю кисіль і завжди залишається варення
і не прогадала, смачно дуже
Вчора робила з малиновим варенням, теж вийшло дуже смачно