Приготування:
1. Шматки курячого філе нарізати уздовж
всієї довжини (не дорізаючи до кінця) і розпластати.Трохи відбити з обох сторін, посолити, поперчити, посипати спеціями за смаком.
2. Листя шпинату вимити, обсушити. Частину листя залишити для прикрашання, інші розкласти на половину шматків філе
(по кілька листочків на кожне філе).
3. Бринзу нарізати тонкими скибочками і викласти на листя шпинату.
4. На бринзу знову викласти листя шпинату і скласти кожне філе вдвічі. Для міцності кінці можна скріпити зубочистками.
5. Підготовлені філе запанірувати в сухарях і обсмажити на сковорідці в
розігрітій олії: спочатку обсмажити на сильному вогні з
обох сторін до рум'яної скоринки, а потім вогонь зменшити, накрити
сковорідку кришкою і готувати ще близько 7-10 хв.
6. Готову страву викласти на тарілку. Подавати на стіл, прикрасивши зеленню кропу, кружечками редиски, майонезом і кетчупом.
Комментарии
следить за комментариями