М'ясний рулет з макаронами

Автор: RAMPA 5 Августа 2016
М'ясний рулет з макаронами
Оригінальна і дуже смачна запіканка!

Потрібно:

  • М'ясний фарш 500 г
  • Молоті сухарі 0,5 скл.
  • Бульон 1 скл.
  • Яйце 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Приправа до м'яса
  • Сіль
  • Вершкове масло
  • Зелень кропу, огірок для прикрашання

Для начинки:

  • Макарони 300 г
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Томатне пюре 1 ст. л.
  • Олія 2 ст. л.
  • Зелень петрушки за смаком
  • Перець чорний молотий за смаком
Приготування:
1. Для начинки макарони відварити до готовності, відкинути на друшляк, дати охолонути. Моркву очистити та натерти. 1 цибулину і зелень петрушки подрібнити і протушкувати на олії 3–5 хв.
2. Сухарі залити бульоном на 3 хв. 1 цибулину очистити та подрібнити, потім з'єднати з фаршем, сухарями, яйцем, додати приправу, сіль, перець і добре все перемішати.
4. Фарш викласти на пергаментний папір товстим шаром. На фарш викласти макарони, зверху – терту моркву, потім товстий шар тертого сиру і тушковану цибулю з петрушкою. Змастити томатним пюре, поперчити. Обережно поєднати краї фаршу. Разом в папером перенести рулет на деко.
5. Змастити поверхню рулету вершковим маслом та запікати в духовці 1 год при 180–200 °C.
6. Готовий рулет нарізати товстими шматками, викласти на тарілку, прикрасити зеленню кропу та кружульцями огірка.
 
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014