Баклажани в томатному соусі

Автор: Oksana_sadova 8 Сентября 2016
Баклажани в томатному соусі
Баклажани в томатному соусі - це дуже смачно , вони подаються як холодна страва.

Ингредиенты

  • баклажани великі 6 шт
  • помідори 7-8 шт
  • часник(головки) 3-4 шт
  • сіль 2 ч.л.
  • олія 1/2 склянки
Часник почистити і зубчики розділити пополам. Різати потрібно обовязково, навіть маленькі зубчики. Потім засипати їх 2 ст.л. солі і перемішати.
Помідори надрізати і залити кипятком, залишити.
Баклажани помити, відрізати хвостики і розрізати пополам поперек. Не чистити і не дрібнити їх! Якщо зовсім маленькі то можна залишити їх цілими. Тепер починаємо шпигувати їх часником: зробити в баклажанах надрізи глибокі і запихати туди часник, обваляний в солі. Часник потрібно запхати глибоко, щоб він потім не вискочив.
Викласти їх в посудину широку, кинути туди часник, якщо залишився і починаємо готувати соус.

Помідори почистити від шкірки і порізати їх зверху на баклажани. Накрити кришкою , поставити на вогонь середній і забути про них на 15-20 хвилин. Потім за смаком додаємо ще сіль та олію, і знову накриваємо кришкою і забуваємо на 15 хвилин. Провіряємо баклажани чи вони готові .......і виключаємо вогонь. Чекаємо поки вони охолонуть і обовязково поставити їх на добу в холодильник! Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 8 Сентября 2016
# 0

Оксана,куда ти поділа букву " Ї "? в тегах "рецепт укранською" трохи добре ріже око  
А баклажани смачні,йду свої дістану я почала чистити завжди баклажани,не люблю я їшню шкірку

Oksana_sadova 8 Сентября 2016
# 0

Ой, я щось навіть не звернула уваги, дякую, вже переправила Я теж баклажани завжди чистила, а коли робила ті рискнула і тут її не чути, вона стає мякою, якби пропарюється

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014