Баклажани запечені з помідорами та сиром

Автор: Oksana_sadova 13 Сентября 2016
Баклажани запечені з помідорами та сиром
Смачна страва із доступних продуктів. Смачно та корисно.

Ингредиенты

  • баклажани 2 шт
  • помідори 2 шт
  • сир твердий 100-150 г
  • зубці часнику 4 шт
Баклажани помити та нарізати кружельцями 5-6мм. Посипати сіллю та залишити на 30 хвилин.
Помідори теж помити та нарізати кружечками.
Подрібнити часник.
Сир натерти на терці.
Форму викласти папером . Баклажани промити. Витерти їх і викласти на деко.Змастити часником.
Зверху викласти помідори та
зверху присипати сиром.
Запікати у духовці при 180С- 25 хвилин.
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 14 Сентября 2016
# 0

Вот раньше стоишь у плиты и подливаешь масло на сковороду ))
А сейчас, просто сказка, разложил на противень и запек и масло минимум 
Как я не додумалась до такой истины раньше 
Спасибо за рецепт 

Oksana_sadova 15 Сентября 2016
# 0

Баклажани за рахунок запікання не жирні виходять, в мене батько і чоловік не люблять баклажанів, а такі смакують залюбки, і саме головне, що корисніші вони виходять ніж смажені

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014