Рис по - іспанськи

Автор: Oksana_sadova 31 Октября 2016
Рис по - іспанськи
Дуже  ароматний та смачний рис. Я використовувала пропарений рис від ТМ "Жменька"

Ингредиенты

  • рис 350 г.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • часник (зубці) 2 шт.
  • помідори у власному соці 250 г.
  • вода гаряча 430 мл.
  • перець чілі 1/2 шт.
  • куркума 1/2 ч.л.
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • петрушка сушена
Цибулю та перці почистити та дрібно нарізати.
Додати помідори, куркуму, петрушку, мелений чорний перець. Влити воду. 
Перемішати та довести до кипіння.
Пропарений рис промити і викласти у форму (в мене скляна).
Зверху залити заливкою, накрити фольгою і поставити у розігріту духовку при 180С на 40 хвилин.
Зразу подавати.
Смачного!
Беру участь у конкурсі від ТМ "Жменька" http://www.chef.com.ua/recepty/warm_mood/vkusnyj-konkurs-teploe-nastroenie-podarki-ot-tm-zhmenka-948...
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 2 Ноября 2016
# +1

Смачно

Oksana_sadova 2 Ноября 2016
# 0

Дякую,ІннаЦе дійсно дуже проста та смачна страваА ще дуже корисна, бо запікається у духовці

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014