
Схожих рецептів багато,але цей шпик виходить особливим за рахунок додавання трав.До речі,ці травички гарні для приготування будь-якого сала.
Сало нарізати на невеликі шматочки,трохи підігріти до м'якості в розігрітій духовці(менше хвилини). Скласти в блендер розм'якшене сало,січену зелень,по дрібці трав і великий зубчик часнику,приправити сіллю.Збити до однорідної маси близько 3 хвилин.Викласти на тарілку гіркою і зберігати в холодильнику.Бутерброд із салом взимку-саме те!
Сало нарізати на невеликі шматочки,трохи підігріти до м'якості в розігрітій духовці(менше хвилини). Скласти в блендер розм'якшене сало,січену зелень,по дрібці трав і великий зубчик часнику,приправити сіллю.Збити до однорідної маси близько 3 хвилин.Викласти на тарілку гіркою і зберігати в холодильнику.Бутерброд із салом взимку-саме те!
Комментарии
следить за комментариями