Куряча печінка з морквою та ревенем

Автор: Oksana_sadova 19 Мая 2018
Куряча печінка з морквою та ревенем
Це дуже цікаве і незвичайне блюдо, а саме  через овочевий склад .Ревінь надає  печінці досить нестандартний для неї кисло-солодкий смак.

Ингредиенты

  • куряча печінка 400 г.
  • борошно 50 г.
  • морква 1 пучок
  • ревінь 1 пучок
  • цукор 1 ст. л.
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • олія 4 ст. л.
  • вершкове масло 50 г.
  • сіль
  • перець
  • вода 100 мл.
Приступимо спочатку до обробки ревеню. Перш за все, його необхідно помити , а потім нарізати шматочками завдовжки в 3-4 см. Після того, як ревінь буде нарізаний, ми поміщаємо його в миску і присипаємо  цукром.
Очищаємо моркву та цибулю. Моркву нарізаємо невеликими шматочками, а цибулю крупнити дольками. Тепер на помірному вогні ми трохи підсмажуємо  моркву і цибулю.(5-7 хвилин).
Печінку присипаємо борошном і 
обсмажуємо на другій половині олії 5-7 хвилин. Солимо її.
Всі підготовлені продукти перекладаємо у форму, посипаємо нарізаним вершковим маслом,потрібно  влити 100 мл. води та запікати при 180С - 25-30 хвилин.
Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 19 Мая 2018
# +1

Ревінь має чудовий смак в пиріжках. Взагалі, це смак дитинства! Цікаво спробувати таку печінку

Oksana_sadova 20 Мая 2018
# 0

Звичайно, що ми більше привикли до печінки з сметаною, але ця також заслуговує увагу, за свій дуже цікавий смак з кислинкою.Чоловікові моєму дуже сподобалося таке поєднання

SvetlanaAnikanova 19 Мая 2018
# +1

Дуже цікаве поєднання печінки і ревеня, треба спробувати. Дякую за цікавий рецепт.

Oksana_sadova 20 Мая 2018
# 0

Дякую, Світлана Маю надію, що вам засмакує

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014