Англійська шарлотка з яблуками

Автор: Oksana_sadova 29 Сентября 2018
Англійська шарлотка з яблуками
Повітряний яблучний пиріг,  чаювання з цим пирогом перетвориться на свято!

Ингредиенты

  • яйця 4 шт.
  • цукор 150 г.
  • борошно 150 г.
  • яблука великі 4 шт.
  • лимон 1\2 шт.
  • сметана 2 ст. л.
  • ванільний цукор 1 пакетик
  • цедра лимона 1 ч.л.
  • щіпка солі
Яблука почистити від шкірки і серцевини. Нарізати на тоненькі дольки і скропити соком половинки лимона, щоб не потемніли. 
Яйця збити на малій швидкості міксера.  Додати два види цукру.  Збити на великій швидкості до пишної маси.  Порціями всипати борошно і сіль  та  збити на малій швидкості міксера.    Додати сметану  і цедру лимона,  акуратно перемішати ложкою знизу вгору. 
Дно форми  вистелити пекарським папером і змастити вершковим маслом, присипати борошном, або панірувальними сухарями. 

Викласти половину яблук в форму,
залити половиною тіста,  потім знову шар яблук і   решту тіста  .      
Випікаємо близько 35 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів. 

   
Виймаємо пиріг і даємо йому охолонути. Посипаємо пиріг цукровою пудрою. 
Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014