Гречаний суп з копченостями

Автор: Oksana_sadova 2 Августа 2018
Гречаний суп з копченостями
Рецепт від Вікторії Попін. Для мене суп з гречкою - це смак дитинства.

Ингредиенты

  • копчені ребра 400 г.
  • бульйон 1.5 л.
  • гречка 150 г.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • картопля 3 шт.
  • олія 30 мл.
  • сіль за смаком
  • сметана (бажано домашньої або 20% магазинної змішаної з неповною 1 ст.л. борошна) 200 мл.
  • зелень
Ребра помістити у 3-х літрову каструлю залити бульйоном і поставити на середній вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму й варити 30-40 хвилин, поки м'ясо почне відставати від кісток.
У сковорідці розігріти  олію, додати цибулю, посолити  і тушкувати до м'якості цибулі. Додати до цибулі моркву і тушкувати до напівм'якості.
Підготувати гречку та картоплю.
Коли ребра почнуть відставати від кісток, дістати їх з бульйону і відділити м'ясо, порізати  й повернути до супу. Додати картоплю, сіль до смаку і варити до напівготовності картоплі.
Додати гречку, моркву з цибулею до супу й варити до готовності овочів. Додати сметану та половину зелені петрушки, довести до кипіння й зняти з вогню.
Накрити кришкою і залишити на 5 хвилин настоюватись. Подавати  суп з зі свіжою порцією зелені.Смачного!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 2 Августа 2018
# +1

А я з такими реберцями готую гороховий суп. При нагоді треба буде спробувати і гречаний.

Oksana_sadova 3 Августа 2018
# 0

Світлано, спробуйте гречаний, це дуууууууже смачно)

Ксюша 3 Августа 2018
# 0

Я в детстве очень любила гречневые супы, которые готовила бабушка

А в моей семье они не прижились ))! Даже молочный с гречкой канул в лето 

Oksana_sadova 5 Августа 2018
# 0

Для мене такий суп це смак дитинства) 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014