Квасолька, квасолинка...................)))))))))))))))
Квасолька, квасолинка...................)))))))))))))))
Нам потрібно: 1ст. квасолі 4 зубки часника 1 цибулина 1 яйце 0,5 ч.л. соди 3 ст.л. манки - сіль - перець - олія |
ще потрібно: 0,5л — теплої води 1 — кубік маггі (в моєму випадку, я нажаль немала кубіка і взяла 2 десертні ложечки приправи, доречі получився теж непоганий бульйончик, потрібно пробувати яке солене, треба пам"ятати що котлети також солені) |
Квасолю залити водою і залишити на ніч. Рано: квасолю, часник, цибулю — перемолоти,додати яйце, соду, манку, посолити, поперчити і добре перемішати. |
З отриманої маси формуємо котлетки і обжарюємо на олії з двох боків. |
Цибулю порізати, моркву натерти і тушити в сковорідці. |
Потім зтушену цибулю з морквою відправляємо в ємкість в якій будемо тушити котлети (в мене стікляна кастрюлька), а зверху складаємо котлетки. |
Потім в теплій воді розбавляємо кубік, (я використала приправу) і заливаємо наші котлети. |
Накриваємо кришкою і на годину в духовку.
(Котлети ще можна залити 2л.- соусу з часником, |
Комментарии
следить за комментариямиМожна рецепт
Очень понравились котлетки, на вкус от куринных не отлечишь. Только прочитав коментарии соду не бросала.