Смачна баклажанна ікра. Ця ікра готується в духовці, так вона не пригорить, заощадить час і сили, і виходить корисна та дуже смачна. Ікру готувала спеціально для Шеф-повара та для себе.
Ингредиенты
- баклажани 1.5 кг
- гарбуз 1.5 кг
- яблуко 4 шт
- часник 1 головка
- цибуля ріпчаста(велика) 2 шт
- олія соняшникова або оливкова 150 мл
- перець чорний мелений 1/2 ч.л.
- сіль за смаком
Баклажани нарізати кубиками.
Викласти на широке деко із духовки, але окремо, не перемішувати.
Зверху на гарбуз нарізати великими кусочками часник.
і зверху нарізати кубиками яблука.
На баклажани нарізати кубиками цибулю.
Все посолити та поперчити.
акуратно перемішати баклажани з цибулею та гарбуз з яблуками і часником, але сам гарбуз з баклажанами не перемішувати.
Поставити у духовку на 45 хвилин при 190 градусах.
Потім вийняти деко з духовки, перемішати та поставити у духовку ще на 15 хвилин.
Все можна смакувати, мені смакує і гарячою, і холодною ця закуска.
Комментарии
следить за комментариямиСмакота! В духовці це добре!
ДякуюСмачно і корисно