Соковиті і смачні оладки з кабачкового тіста, замішаного на томатному соці та начинені гарбузом.
Потрібно:
- Гарбуз (тонко порізаний) 20 кружечків
- Кабачок 1 шт.
- Яйце куряче 1-2 шт.
- Цукор 1 ст. л.
- Сіль 1 ч.л.
- Томатний сік (домашній) 200 мл
- Олія 1 ст. л.
- Борошно 3/4 склянки
- Перець чорний мелений за смаком
Кабачок очистити та натерти на тертушці з великими вічками.
Додати яйце,сіль,цукор та перець, все добре вимішати виделкою.
Влити томатний сік,якщо сік дуже кислий можна додати дрібку соди(вона забере зайву кислоту),влити олію.
Перемішати кабачки з томатним соком та додати борошно.
Замісити рідке кабачкове тісто на томатному соці та залишити на 10 хвилин.
Гарбуз нарізати на тоненькі кружальця та очистити від шкірки.
Я завжди спочатку ріжу гарбуз на куски, а потім чищу,так набагато зручніше зрізати тверду шкірку гарбуза.
В підсоленій воді проварити гарбуз 1 хвилину та відкинути на сито.
Викладати кабачкове тісто ложкою на сковороду змащену олією, зверху кружечок гарбуза.
Смажити кабачкові млинці з гарбузом до скоринки з однієї сторони, перевернути на іншу сторону гарбузом вниз та підсмажити до готовності.
Я майже завжди використовую дві пательні,коли смажу млинці(так швидше), а на цей раз я використала для іншої сторони смаження оладок сковороду-гриль.
Соковиті оладки з гарбузом на томатному кабачковому тісті смакують як теплими, так і холодними.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиТакі смугасті, яскраві млинці))) люблю гарбуз, цінний подарунок осені))
так і є,гарбуз Дякую,Катя!
Такі гарненькі
Дякую,Оксана!
Очень аппетитные Инночка!
Спасибо Лика,я старалась!
Оргинальные оладушки! Такие солнечные! И полосочки от гриля как раз в тему
Спасибо,Дорогая!