В цьому році персиків, як ніколи. Я і робила з персиків
компоти і
персики у ванільному сиропі, і сушила в сушарці. Коли Вам захочеться цукерочки наніч, згадайте про сушені персики,корисно і смачно.
Персики помити,просушити.
Можна персики проварити 1 хвилину в содовому розчині 1л води+1 ч.л. соди.
Розділити перчик навпіл та видалити кісточку.
Порізати персики на часточки та сушити в сушарці, спочатку 3 години при 70 град.
далі 8 годин при 55-60 град. до повного висушування персиків.
Скласти сушені персики в скляну банку або пакет з застібкою, зберігати при кімнатній температурі або в холодильнику на дверцятах.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОсь такі тепер у нас кришеники
! Як світ змінився
: наші бабусі яблука та груші сушіли, а онуки — персики та дині
! А взимку як смачно це буде
!
Кришеники
в нас називається сушеня
В холодильнику на дверцятах — добра думка
! Залишилось навчитися сущити та вялити 
Морозити фрукти та овочі, я вже вмію