Соковита печінка з тушкована в горіховому соусі у мультиварці. Просто і смачно.
Потрібно:
- Печінка (яловича, свинна) 600 г
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Горіх грецький 1
- Часник (середні зубчики) 5
- Кисле молоко 500
- Карі, хмелі-сунелі, перець, сіль з
- Олія або смалець 1
Свинячу печінку підморозити і зняти плівку. Натерти содою і залишити на годину. Добре промити і порізати на кусочки.
Цибулю порізати крупними чвертькільцями.
Нагріти мультиварку з жиром на програмі "смажити 45 хв." та викласти в каструлю печінку, підсмажити помішуючи до зміни кольору, додати цибулю, перемішати. Кришку не закривати.
Подрібнити горіхи і часник.
До кислого молока додати спеції і перемішати.
Додати до печінки з цибулею: горіхи та часник, вилити молоко зі спеціями.
Закрити кришку. Тушкувати до закінчення програми і залишити на підігріві на 30 хвилин.
Подавати печінку поливаючи соусом в якому вона тушкувалась.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиСмачна печінка і соус до неї. Дуже люблю приправу карі, я б її додавала до всього де можна.