Шашлик зі свинини в пивному маринаді

Автор: RAMPA 6 Мая 2016
Шашлик зі свинини в пивному маринаді
Ідеальна страва для пікніка!

Потрібно:

  • Свинячий ошийок 1,5 кг
  • Пиво 0,5 л
  • Майонез 500 г
  • Цибуля 3-4 шт.
  • Лавровий лист 5-7 шт.
  • Чорний перець горошком
  • Сіль
  • Молотий чорний перець
Приготування:
1. М’ясо вимити, нарізати великими шматками, викласти в емальований посуд. Додати сіль, молотий перець, перець горошком за смаком, лавровий лист та перемішати.
2. Цибулю очистити, нарізати кільцами, також додати до м’яса.
3. Залити м’ясо пивом, додати майонез, добре перемішати. Маринувати протягом 3-5 год в холодильнику.
4. Нанизати на шампури шматки м’яса та кільца цибулі.
5. Смажити шашлик над добре розігрітим вугіллям до готовності близько 30 хв. Шашлик час від часу поливати маринадом і переверати, щоб м’ясо рівномірно просмажилося.
6. Готове м’ясо зняти з шампурів, викласти на тарілку разом з кільцями цибулі.
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014