Шинка з начинкою "Великодня"

Автор: RAMPA 22 Апреля 2016
Шинка з начинкою \
Якщо ви все ще вагаєтесь, що приготувати зі свинини до великоднього столу, зверніть увагу на цей рецепт!

Потрібно:

  • Свинина (ошийок) 1,5 кг
  • Гірчиця з зернятками
  • Сіль, перець, спеціі за смаком
  • Помідор 1/2 шт.
  • Листья салату
  • Зелень кропу

Для коржиків:

  • Кефір 0,5 скл.
  • Борошно: 1 скл.
  • Цукор 0,5 ст. л.
  • Сіль 1/4 ч. л.
  • Гашена оцтом сода 1/2 ч. л.
  • Яйце 1 шт.

Для начинки:

  • М’яснй фарш 150 г
  • Яйця 2 шт.
  • Розтоплений смалець чи маргарин 2 ст. л.
  • Молоко 1/4 скл.
  • Цибуля 1 шт.
  • Консервована кукурудза 3-4 ст. л.
  • Часник 3 зубчики
  • Сіль, перець за смаком
Приготування:
1. З усіх інгредієнтів для коржиків замісити не дуже туге тісто. Розкачати, вирізати коржики та випекти.
2. В м’ясі зробити надріз так, щоб утворилась кишеня. М’ясо трохи відбити всередині, посолити, поперчити, посипати спеціями за смаком.
3. Приготувати начинку. Охолоджені коржики порізати невеликими шматочками. Часник подрібнити. Цибулину нарізати дрібно, підсмажити в олії. Яйця збити.
4. З’єднати фарш, яйця, смалець, молоко, цибулю, часник, кукурудзу, перемішати. Додати коржики, сіль та перець, ще раз добре перемішати.
5. Наповнити начинкою "кишеню" в м’ясі, розріз зашити міцною ниткою.
6. Викласти шинку на деко та запікати протягом 1,5–2 год при 180 °С. Періодично поливати соком, який утворився при запіканні.
7. Готову шинку охолодити, змастити гірчицею, нарізати шматками та викласти на тарілку. Прикрасити зеленню та шматочками помідора.
Порада! Коржики можна замінити крекером або галетним печивом.
19

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014