Вареники запечені з печінкою

Автор: richinna 3 Апреля 2016
Вареники запечені з печінкою
Вареники з картоплею, запечені з печінкою в глиняній посуді під тістом в сметанно-гірчичній заливці -дуже смачна і ситна страва!

Потрібно:

  • Печінка куряча(або інша) 300 г
  • Цибуля 1-2 шт.
  • Борошно для паніровки печінки
  • Олія для смаження печінки
  • Вареники 25-30 шт.
  • Сметана 2 ст. л.
  • Гірчиця 1 ч.л.
Замісити тісто на кислому молоці
Для начинки: 
300 г картоплі сирої натерти на тертці.
1 шт. цибулі обсмажити на олії.
Змішати картоплю з цибулею,посолити,поперчити і додати кріп.
Залишити 1/3 частину тіста на кришку для глиняної посудини. 
Наліпити вареники з картоплею"чепчиком"
Печінку помити,нарізати і панірувати в борошні з сіллю і перцем. 
Обсмажити на олії до скоринки по 2-3 хвилини з кожного боку. Викласти печінку в глиняну миску або глечики.
Смажити порізану цибулю в тійж сковороді і олії. Посипати печінку смаженою цибулею.

Вареники відварити до всплиття.
Викласти вареники зверху на печінку з цибулею.
У склянці води,в якій варилися вареники, розвести діжонську гірчицю.
 теж саме зробити зі сметаною.
Залити вареники з картошкою і печінкою сметанно-гірчичною заливкою. 
Заливка має покривати вареники на 2/3 частини.
Тісто що залишилося,розкачати по діаметру миски і накрити зверху вареники з печінкою. 
Змастити олією і проколоти дірки виделкою. 
Поставити в холодну духовку.
Запікати в духовці при 230 град. 30-40 хвилин.
Дістати страву з духовки і змастити тістову кришку вершковим маслом.
Подавати вареники запечені з печінкою в сметанно-гірчичному соусі гарячими.
Будьте обережні коли відкриваєте кришку з тіста,під нею гаряча пара! 
Смачні вареники з картоплею,запечені з печінкою під тістом,просто тануть у роті! 



СМАЧНОГО!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
OksanaKlochko 4 Апреля 2016
# 0

цiкаво

richinna 4 Апреля 2016
# 0

Ксюша 4 Апреля 2016
# 0

смакота!

konfairy 5 Апреля 2016
# 0

Гарненька шапочка! Куряча печінка у мене, на жаль,  не пройде, та візьму фарш або гриби. Дякуємо, добра чарівниця

richinna 5 Апреля 2016
# 0

Женя,возьми тогда говяжью или свиную печень,но обязательно попробуй с печенью!!! это очень вкусно и неповторимо!!! с грибами или мясом -это совсем другое блюдо

konfairy 5 Апреля 2016
# 0

Хорошо, хотя, для меня вареники с картошкой это уже супер! Я их обожаю во всех возможных вариантах!

KLAVA4 7 Апреля 2016
# +1

Ох, вареники с печенкой                                                                                   В кипятке плывут бочком,
Вкусно машут гребешками,
Пахнут жареным лучком!

Zmeychka 13 Апреля 2016
# 0

Никак не решусь приготовить вареники с начинкой из сырого картофеля  Она хорошо проваривается?

richinna 14 Апреля 2016
# 0

Янусик,проваривается хорошо,но что б ты понимала в пюре не превращается! Это совсем иной вкус картошки и интересный,поробуй! Я делала два варианта: 1) Сырая картошка+сырое сало+сырой лук(вкус похож на драники))) 
2) сырая картошка+жареный лук на сале+укроп(что-то ближе к молодой картошке)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014