Ідею і рецепт взяла з телевізійної передачі.
Ідею і рецепт взяла з телевізійної передачі.
Потрібно на 3 порції: Ребра копчені- 3 шт. Фарш м'ясний- 300 г Батон - 2 скибочки Молоко(щоб замочити батон) Цибуля- 1 шт. Сіль,перець Тісто листове дріжджове- 300г Батон замочити в теплому молоці. Ребра розрізати вздовж посередині м'яса між ребрами. |
Очистити м'ясо з ребер з двох сторін близько п'яти сантиметрів. Так щоб зручно було взяти в руки. |
Зрізане з ребер м'ясо подрібнити ножем. |
Батон віджати від молока,додати фарш,потерти цибулю на тертушці,посолити та поперчити,можна додати улюблені трави. Все добре вимішати. |
Додати до фаршу подрібнене копчене м'ясо з ребер. Вимішати. Добре відбити фарш об стіл. |
Взяти 1/3 фаршу,зробити котлетку,та обвити нею м'ясо на ребрі. Так зробити з усіма ребрами. Тісто розкатати та порізати на довгі смужки шириною 1-1,5 см. Обмотати тістом ребра по фаршу,як нитками. |
Змастити веретено яйцем. |
Випікати веретена в духовці(аерогрилі) 30-40 хвилин при темп.180-200 град. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОчень интересно,никогда такого не видела Браво.
Инночка,очень красиво смотрится! Я уже видела такую закуску,но твоя шикарная!
очень вкусно, молодец Инночка!
Дуже цікавий та смачний рецепт
Дякую!
Фантастический рецепт! Инночка, как всегда, супер!
Спасибо,Лена!
Спасибо за интересный рецепт!
На здоровье!
Очень похожую закуску к пиву готовили года два назад. Без хлеба и теста. Ооооооочень вкусно! Спасибо, Инночка... напомнила
До чего только не додумаются! Надо чаще заходить на сайт — каждый раз нахожу для себя массу вкуснейших и интереснейших рецептов, как этот!
А самой слабо? Соскучились и за твоими шедеврами
Надеюсь, что скоро будут... Сейчас меня максимум хватает на простые блюда из мультиварки или духовки: голова работает только в одном направлении — сдать быстрее отчеты по двум должностям, чтобы сбежать в отпуск
Ждёмс.....