Скумбрія в гірчично-соєвому маринаді

Автор: Oksana_sadova 24 Февраля 2018
Скумбрія в гірчично-соєвому маринаді
У мене сьогодні дуже смачна рибка. У складі маринаду є соєвий соус, тому блюдо солити не потрібно.   Якщо ви  не прихильники  майонезу, просто не додавайте  його. 

Ингредиенты

  • скумбрія середнього розміру 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • соєвий соус 3 ст. л.
  • гірчиця 2 ст. л.
  • майонез 2 ст. л.
Скумбрію вимийте, очистіть  від нутрощів, 
поріжте на порційні шматки ( обробляти і різати рибу буде легше, якщо не розморожувати її до кінця).
Цибулину очистіть, наріжте півкільцями. 
Перемішайте  гірчицю, майонез і соєвий соус.
Покладіть рибу в форму ( вистелити її фольгою), 
додайте цибулю, полити підготовленим гірчичним соусом. Залишіть маринуватися на 20-30 хвилин.
Розігрійте  духовку до 170 градусів і запікайти скумбрію 20-30 хвилин. Для утворення красивою скоринки періодично під час приготування поливайте рибу соусом. 
Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 24 Февраля 2018
# +1

Дуже гарна рибка. Обожнюю скумбрію в усіх варіантах.

Oksana_sadova 25 Февраля 2018
# 0

Світлана, дякую! Теж люблю дуже цю рибку)))

konfairy 25 Февраля 2018
# +1

Обов'язково буду готувати! Дуже подобаються твої рецепти скумбрії!

Oksana_sadova 25 Февраля 2018
# 0

Дякую,Женя

Ксюша 25 Февраля 2018
# +1

А скумбрія заморожена була?

Oksana_sadova 25 Февраля 2018
# 0

Заморожена

Walentina 1 Марта 2018
# +1

Дуже смачна, рекомендую.

Oksana_sadova 1 Марта 2018
# 0

Дякую,Валентина  На здоров"я!

Zmeychka 1 Марта 2018
# +1

Обожаю скумбрию! 

Oksana_sadova 1 Марта 2018
# 0

Я також

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014