Швидко, смачно та корисно.
Ингредиенты
- невеликі кабачки 2 шт.
- яйця 3 шт.
- борошно 2 ст.л.
- зелень кропу
- розпушувач тіста 1 ч.л.
- помідор великий 1 шт.
- твердий сир 100 г.
- сіль
Кабачки помити і натерти на грубій тертці.Добре віджати сік.
Перемішати кабачок, дрібно нарізаний кріп, яйця, борошно і розпушувач.
Виходить ось таке тісто, додаємо сіль та спеції за смаком.
Форму дуже добре змащуємо маслом та присипаємо манкою або сухарями.Викладаємо тісто у форму.
Викладаємо на тісто нарізаний кружечками помідор.
Відправляємо в розігріту до 180-190 градусів духовку на хвилин 20.
Комментарии
следить за комментариямиДякую за смачну і своєчасну ідею
!
Дякую Женя за фотозвіт
Дуже красива вийшла.
Я теж готую таку піцу
хтось раніше ділився цією ідеєю на ШП.
дякую, що нагадала... в мене зараз якраз кабачкова дієта
В мене піца поєднана з Катрусиною
основа кабачкова(яєц дала 2, але можна і 1 шт.) додала до кабачкового тіста сушені орегано,тімян і базилік,що надало тісту аромат піци. Помідори посипала насінням кунжуту,соняшника та гарбуза. При подачі на гарячу піцу посипала свіже листям базиліку. Мені було смачно!


В
Дякую,Інночка
Дуже гарна )))
На здоров"я!
О-о, я теж папір підкладала
, але в мене смачна скориночка на ньому залишилася
, довелося відкрябувати та їсти... мені
я змастила папір олією і присипала сухарями
У мене також гарний урожай цукіні і кабачків))) приготувала собі на вечерю, дякую Оксана за рецепт та ідею:
докинула на верх ще пару оливок, а наступного разу до тертих кабачків додам ще картоплину)))
З картоплею теж дуже смачно — подруга пригощала. Але трохі "серьозніше"
!
Дякую,Катя
Дуже красива. Гарна ідея з оливками та з картоплею