Ингредиенты
- свинина
- майонез,сметана та гірчиця
- сіль
- мелений чорний перець
- лечо
- твердий сир
Спочатку свинячий карбонад нарізати шматочками, відбити кожен шматок. Посолити, поперчити з двох сторін.
Змастити з двох сторін сметаною з гірчицею + трошечки майонезу (можна просто майонезом).
Потім треба дати постояти промаринуватися години дві.
Викладаємо м'ясо на папір для випічки на деко.
на лечо знову намазуємо майонез або сметану з гірчицею.
Запікаємо в духовці десь годину при температурі 190 градусів ... до готовності.
Потім дістаємо м'ясо, посипаємо зверху натертим сиром і знову запікаємо в духовці хвилин 15.
Комментарии
следить за комментариямиВкусно!
Нам дуже воно засмакувало. Рекомендую спробувати)))
Обязательно!
Хорошая идея!
Дуже смачно було
С домашнім лечо
! Головне — не з'їсти його у процесі
. Ще з аджикою домашньою дуже ніжне виходить. В свій час мене саме пошуки рецептів м'яса по-французьськи привели на Шеф.
з аджикою не пробувала, але цікава ідея
Я с ней и мариновала
Супер
Я вже собі уявила яка це смакота
А мені сподобалось Ваше лечо. Я теж його готую,але нарізаю більшими шматочками,які незручно буде на м*ясо викладати,а тут маленькі. Взяла до уваги.
Це дуже смачно і соковито! Люблю лечо,треба повторити
Сделала. Быстро, просто, вкусно! Спасибо!
Дуже приємно, що сподобалося
Дякую за довіру