Маринована капуста за 24 години

Автор: Oksana_sadova 26 Июля 2018
Маринована капуста за 24 години
Приготуємо сьогодні мариновану капусту, яка буде готова вже через 24 години.

Ингредиенты

  • вода 500 мл.
  • капуста білокачанна 1 кг.
  • лавровий листок 1 шт.
  • олія 75 мл.
  • морква 150 г.
  • перець духмяний 2 шт.
  • перець чорний горошком 3 шт.
  • цукор 40 г.
  • сіль 30 г.
  • оцет 75 мл.
  • часник(зубці) 3 шт.
Нашаткувати  капусту. Моркву почистити і натерти на крупній тертці. 3 зубчики часнику очистити і пропустити через прес. З'єднати капусту, моркву, часник. Перемішати.
У сотейнику з'єднати  воду,  цукор, сіль,  олію,  лавровий лист, перець горошком . Довести до кипіння, варити 1 хвилину. Зняти з вогню, додати 75 мл оцту.
Гарячим маринадом залити капусту. Охолодити , а потім відправити в холодильник на 24 години.
Смачного!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014