Пататник

Автор: richinna 16 Января 2016
Пататник
Страва болгарської кухні, яку готує кожна господиня по-своєму з різними добавками. Але обов'язково має бути м'ята,цибуля та бринза.
 В мене свій вариант пататника))) 
Також з болгарської кухні можете спробувати: Болгарську баницю, Солодку баницю,Перець по-болгарськи,ну і звичайно ж знаменитий Болгарський САЧ,

Потрібно на форму діаметром 25-26 см:

  • Картопля 3-4 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Капуста салатна 120 г
  • Бринза(в мене кисломолочний жирний сир) 200-300 г
  • Базилік чи орегано 1 ч.л.
  • М'ята суха(джоджен) 1 ч.л.
  • Сіль,перець за смаком
  • Яйце куряче 3-4 шт.
Картоплю натерти на тертушці. Цибулю порізати.
В мене маловато було бараболі, я ще додала салатну капусту(злити  маринад).
Перемішати салатну капусту з картоплею та цибулею.
Форму для запіканки добре змасти олією. 
Викласти овочеву суміш та втрамбувати.
Зверху на овочі викласти кисломолочний сир (в оригіналі бринзу) ПОсолити,поперчити.
Яйці перемішати з травами.
Залити сир чи бринзу зверху збитими яйцями з травами.
Випікати в духовці 0-60 хвилин при температурі 180-200 град.
Пататник виходить дуже запашним! 
Лінива і смачна страва! Подавати гарячою,можна зі сметаною або  апетитним зеленим соусом.




Смачного!



35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 18 Января 2016
# 0

драник из духовки со вкусной заливкой, просто и наверняка вкусно!!!

richinna 18 Января 2016
# 0

типа того Вкусно-вкусно! Спасибо,дорогая Ю!

julinka 18 Января 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014