Помідори запечені з моцареллою

Автор: Galyna 24 Августа 2009
Помідори запечені з моцареллою

Помідори з моцареллою -  швидко, смачно і всі наїлись :)

Інгридієнти:

800 г великих м"ясистих помідорів (в мене таких не знайшлось :( )
500 г моцарлли
1 середня цибулина
3 ст ложки рослинної олії
перець, трави
Моцареллу нарізаємо шматками товщиною 1 см

 

Помідори  — кільцями товщиною 1 см

 

Готуємо заправку:
Дрібно нарізану цибулю змішуємо з олією, спеціями, травами.

Я не брала, але дуже смачно додавати, також, подрібнений і перетертий з сіллю часник (1-2 зубчики)

 

Викладаємо моцареллу і помідори шарами під кутом в форму змащену оливковою олією, поливаємо зверху заправкою і ставимо в духовку розігріту до 220 градусів доки сир не зарум"яниться (приблизно 20 хвилин)
Подавати можна з рисом чи свіжим білим хлібом. Смачного!
205

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 25 Августа 2009
# 0
а еще красиво
Galyna 27 Августа 2009
# 0
Найбльше люблю робити з червоними помдорами — тод в готовй страв виходять контрастн смужки
Vitzli 25 Августа 2009
# 0
Як здорово! І красиво) У такому вигляді я їх ніколи не пробувала. Обов'язково приготую. Дякую!
Galyna 27 Августа 2009
# 0
Будьласка Пишть обов"язково як вийшло коли приготуте! Дореч — тут ще багато залежить вд того, яку моцареллу використовувати — мен подобаться брати таку, що не розткаться повнстю пд час приготування.
Vitzli 28 Августа 2009
# 0
А це яка саме?
Galyna 29 Августа 2009
# 0
Використовую "Славя" Баштанського сирзаводу (з зеленою етикеткою, кругла упаковка).
Vitzli 29 Августа 2009
# 0
Пошукамо
OksanaKlochko 4 Сентября 2009
# 0
Якщо туди ще й додати прошарок шинки?
Galyna 6 Сентября 2009
# 0
Чоловiк, напевне, буде тiльки вдячний за таку варiацiю
Ibra (Любимая чашечка) 5 Сентября 2009
# 0
и я не удержалась — ПРОГОЛОСОВАЛА!!!! Такая вкуснотища! сегодня буду пробовать ее готовить по результатам отпишусь З.Ы.: комментариям явно не хватало москальського нальота
Galyna 6 Сентября 2009
# 0
Дякую
Надюшище 16 Сентября 2009
# 0
Ай, як смачно!
Galyna 20 Сентября 2009
# 0
Ibra (Любимая чашечка) 26 Сентября 2009
# 0
как обещала, приготовила — теперь отписываюсь о том, что получилось. Видимо, я мало знала о моцареле и ожидала получить другой вкус. Как по мне — сыховато и давковато... НО! Главное, что гости остались довольны. ТОчнее одна гостья, которая все и съела
Galyna 27 Сентября 2009
# 0
Цiкаво — а я навпаки завжди борюсь за те щоб було "посухiше" Тому i зупинилась на тiй моцареллi про яку йшлося вище в коментарях, бо з iншими видами виходило ну зовсiм вже багато рiдини в готовiй стравi. Шкода, що Вам не дуже сподобалось  — у мене всi дуже люблять . Можливо варто спробувати з iншою моцарелою? Якщо, звичайно буде бажання експререминтувати.
Ibra (Любимая чашечка) 4 Октября 2009
# 0
Спасибо, Галина! и за рецепт и за пожелания вы не переживайте — жидкости получилось хоть отбавляй! Просто мне сама мацарела не пришлась по вкусу . но это же дело личное! я еще и украинский борщ не люблю, например а вот в сыром виде мацарельку я оценила!!!! даже выложила рецептик с ней
Toll 12 Июля 2010
# 0
lesja10112 26 Марта 2012
# 0

спасиба за красивый рецепт 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014