Солянка з молодої капусти (тушкована капуста)

Автор: Oksana_sadova 19 Августа 2017
Солянка з молодої капусти (тушкована капуста)
Швидко та смачно)))

Ингредиенты

  • капуста молода — 1 середній качан
  • сосиски 250 г.
  • цибуля ріпчаста 1-2 шт.
  • часник(зубчики) 2 шт.
  • томат-паста 2 ст. л.
  • олія для смаження
  • сіль та чорний мелений перець за смаком
Капусту наріжте кожну половину зручним для вас способом.
Цибулю наріжте дрібними кубиками. Розігрійте у сковорідці олію ,всипте цибулю і пасеруйте протягом 3-5 хвилин, до легкої рум'яності.
Додайте капусту до цибулі , акуратно все перемішайте і обсмажуйте капусту з цибулею протягом 3-5 хвилин, накривши кришкою, поки капуста не стане м'якою.
Сосиски обсмажте на сковорідці, нарізавши невеликими кружечками.
Додайте до капусти томатну пасту, в концентрованому вигляді або розведену водою. Перемішайте і тушкуйте капусту ще 2 хвилини.
Додайте обсмажені сосиски до капусти , перемішайте і тушкуйте капусту з сосисками ще 1-2 хвилини, після чого зніміть з вогню.
Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 19 Августа 2017
# +1

Швидко і смачно — саме те, що треба в таку неймовірну спеку! З дитинства люблю цю страву!

Oksana_sadova 20 Августа 2017
# 0

Дякую,Женя В мене ця страва асоціюється з дитинством)))

richinna 27 Августа 2017
# +1

Нам така капуста дуже смакує з мисливською ковбаскою

Oksana_sadova 31 Августа 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014