Випічка з цільнозернового борошна не тільки смачна і корисна, вона ще й безпечна для фігури! А для нас, дівчаток, це ой як важливо;)
Випічка з цільнозернового борошна не тільки смачна і корисна, вона ще й безпечна для фігури! А для нас, дівчаток, це ой як важливо;)
Потрібно:
2+1/4 склянки цільнозернового жорнового пшеничного борошна "Жменька"
1 ч.л. розпушувачу
1/4 ч.л. солі
2/3 склянки цукру
120г. вершкового масла (розм'якшеного)
2 яйця
3 ст.л. меду
1 склянка вівсяних пластівців
50г. подрібненого шоколаду (в ідеалі - шоколадні краплі)
Змішати борошно, сіль і розпушувач.
Масло добре збити з цукром. Додати яйця і мед, перемішати.
Влити яєчну суміш у борошно, перемішати.
Додати вівсяні пластівці, перемішати. Додати шоколад і знову добре все перемішати.
Форму (у мене 20х30) застелити пергаментом і викласти в неї тісто. Тісто досить круте, тому його треба трамбувати мокрими руками (або ложкою, але мені руками зручніше). Випікати 20хв. при 180С. Трохи олоходити і порізати на кадрати. На сніданок зі склянкою молока - саме те, що треба! Заряд енергії забезпечений!
Комментарии
следить за комментариямиЦЕ ПРИКОЛЬНО, СМАЧНО
Прикольно і смачно — це точно
Вкусно!
Ліка, дякую!
Очень аппетитно!
Дякую, красотулечка!