Це печиво не солодке, але дуже цікаве! Воно мені нагадало зернята чи попкорн, - їси, і не можеш зупинитися;)
Це печиво не солодке, але дуже цікаве! Воно мені нагадало зернята чи попкорн, - їси, і не можеш зупинитися;)
Потрібно:
ціьнозернове жорнове борошно "Жменька" - 1, 5 скл.
кріп свіжий - 50г.
часник - 1-2 зубчика
вода - 100г.
олія - 4 ст.л.
сіль - 1/2 ч.л.
цукор - 1/2 ч.л.
розпушувач - 1/2 ч.л.
За допомогою блендера зробити пюре з кропу, солі, цукру, води, розпушувачу та олії .
В миску всипаємо борошно "Жменька", додаємо пюре з кропу, добре вимішуємо.
Дошку посипаємо борошном, розкачуємо тісто і вирізаємо печиво з допомогою формочок.
Викладаємо печиво на деко, застелене пергаментом. Я ще вставляла в печиво зубочистки. Випікаємо при 200С протягом 12-15хв.
Комментарии
следить за комментариямиИнтересненько!)
Маша, це таки цікаве печиво, незвичне і смачне
Ольчик,ты супер!Печенье отпад!
Дякую, Світланка!