Кисіль з варення

Автор: Oksana_sadova 28 Августа 2016
Кисіль з варення
Смачно і корисно!

Ингредиенты

  • варення 3 ст. л.
  • вода 0.75 л.
  • цукор 2 ст. л.
  • крохмаль 2 ст. л.
  • сік лимона за бажанням
Перемішати варення( в мене чорничне)  і 0.5л води.
Процідити через сито в посудину. Поставити на вогонь і довести до кипіння.
Крохмаль  розвести в 0.25 л  води.
Коли закипить вода влити помаленько крохмаль, помішуючи. 
За смаком додати цукор, сік лимона. Варити до загустіння, постійно помішуючи.
Смачного!
Смакуйте на здоров"я!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 28 Августа 2016
# +1

Цікаво ! Це мені нагадує конкурс на майстер-шеф, де вони спочатку роблять одне блюдо, а з нього інше

Oksana_sadova 29 Августа 2016
# 0

Знайшла недавно цей рецепт в неті , дуже зацікавив бо люблю кисіль і завжди залишається варення і не прогадала, смачно дуже

Oksana_sadova 5 Сентября 2016
# 0

Вчора робила з малиновим варенням, теж вийшло дуже смачно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014