Якщо часу небагато, а треба приготувати смачну вечерю, то спробуйте лінивий рис)
Ингредиенты
- Курячі гомілки 6 шт.
- Рис 1,5-2 стакан(-a, -ов)
- Морква 2 шт.
- Часник
- Консервована кукурудза 1 банка
- Сіль, спеції
- Олія
- Вода або курячий бульйон 500-700 мл.
Почистити моркву та часник.
Також можна додати цибулю, але я їм її дуже рідко, далеко не в кожній страві.
Моркву тремо на крупній тертці, а часник подрібнюємо.
Все це обжарюємо в невеликій кількості олії.
На деко наливаємо олію та всипаємо сухий рис.
(Або ж використовуємо форму для випікання).
До рису додаємо зажарку та кукурудзу.
Добре перемішуємо.
Додаємо сіль, спеції.
Заливаємо водою чи бульйоном та викладаємо курячі гомілки.
Накриваємо фольгою та ставимо в духовку на 200°С на 40-45 хвилин.
В кінці знімаємо фольгу і залишаємо в духовці до рум’яного кольору курки.
Комментарии
следить за комментариямиИнтересная идея
Треба спробувати,хороша ідея!