Курячі стегна або куряче філе замаринувати в оливковій олії,соєвому соусі,часникові,перці та залишити при кімнатній температурі на 20 хвилин.
Викласти куски курячого м'яса на розігріту сковороду-гриль, спочатку гладкою стороною.
Смажити курячі стегна 2 хвилини,притискаючи лопаткою до сковороди..
Перевернути на інший бік курку та смажити ще 2 хвилини.
Викласти фольгу з курячим філе до духовки розігрітої до 150 град. на 20 хвилин.
Я спочатку почала готувати картоплю,а потім,знизила температуру та до картоплі,поклала курячі стегна у фользі.
Комментарии
следить за комментариямиЯ вот только от гостей избавилась)) Тоже курочкой угощала. И если бы они твою отведали, они не ушли бы никогда:-D. Дорогі мої, не треба готувати гостям таку курочки, інакше до вас переїдуть жити!
Машуль, а от этой еще и приписать попросят http://www.chef.com.ua/recepty/Sous/kuryacha-grudka-tushkovana-u-vini-ta-moloci-8438.html#.VlrdkuMyWWw