Вареники запечені з печінкою

Автор: richinna 3 Апреля 2016
Вареники запечені з печінкою
Вареники з картоплею, запечені з печінкою в глиняній посуді під тістом в сметанно-гірчичній заливці -дуже смачна і ситна страва!

Потрібно:

  • Печінка куряча(або інша) 300 г
  • Цибуля 1-2 шт.
  • Борошно для паніровки печінки
  • Олія для смаження печінки
  • Вареники 25-30 шт.
  • Сметана 2 ст. л.
  • Гірчиця 1 ч.л.
Замісити тісто на кислому молоці
Для начинки: 
300 г картоплі сирої натерти на тертці.
1 шт. цибулі обсмажити на олії.
Змішати картоплю з цибулею,посолити,поперчити і додати кріп.
Залишити 1/3 частину тіста на кришку для глиняної посудини. 
Наліпити вареники з картоплею"чепчиком"
Печінку помити,нарізати і панірувати в борошні з сіллю і перцем. 
Обсмажити на олії до скоринки по 2-3 хвилини з кожного боку. Викласти печінку в глиняну миску або глечики.
Смажити порізану цибулю в тійж сковороді і олії. Посипати печінку смаженою цибулею.

Вареники відварити до всплиття.
Викласти вареники зверху на печінку з цибулею.
У склянці води,в якій варилися вареники, розвести діжонську гірчицю.
 теж саме зробити зі сметаною.
Залити вареники з картошкою і печінкою сметанно-гірчичною заливкою. 
Заливка має покривати вареники на 2/3 частини.
Тісто що залишилося,розкачати по діаметру миски і накрити зверху вареники з печінкою. 
Змастити олією і проколоти дірки виделкою. 
Поставити в холодну духовку.
Запікати в духовці при 230 град. 30-40 хвилин.
Дістати страву з духовки і змастити тістову кришку вершковим маслом.
Подавати вареники запечені з печінкою в сметанно-гірчичному соусі гарячими.
Будьте обережні коли відкриваєте кришку з тіста,під нею гаряча пара! 
Смачні вареники з картоплею,запечені з печінкою під тістом,просто тануть у роті! 



СМАЧНОГО!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
OksanaKlochko 4 Апреля 2016
# 0

цiкаво

richinna 4 Апреля 2016
# 0

Ксюша 4 Апреля 2016
# 0

смакота!

konfairy 5 Апреля 2016
# 0

Гарненька шапочка! Куряча печінка у мене, на жаль,  не пройде, та візьму фарш або гриби. Дякуємо, добра чарівниця

richinna 5 Апреля 2016
# 0

Женя,возьми тогда говяжью или свиную печень,но обязательно попробуй с печенью!!! это очень вкусно и неповторимо!!! с грибами или мясом -это совсем другое блюдо

konfairy 5 Апреля 2016
# 0

Хорошо, хотя, для меня вареники с картошкой это уже супер! Я их обожаю во всех возможных вариантах!

KLAVA4 7 Апреля 2016
# +1

Ох, вареники с печенкой                                                                                   В кипятке плывут бочком,
Вкусно машут гребешками,
Пахнут жареным лучком!

Zmeychka 13 Апреля 2016
# 0

Никак не решусь приготовить вареники с начинкой из сырого картофеля  Она хорошо проваривается?

richinna 14 Апреля 2016
# 0

Янусик,проваривается хорошо,но что б ты понимала в пюре не превращается! Это совсем иной вкус картошки и интересный,поробуй! Я делала два варианта: 1) Сырая картошка+сырое сало+сырой лук(вкус похож на драники))) 
2) сырая картошка+жареный лук на сале+укроп(что-то ближе к молодой картошке)))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014